O portalu Igre 24Igre24.net je igrački portal koji sadrži najbolje i najzabavnije online besplatne igre i flash igrice na internetu koje su dakle dostupne 24 sata dnevno svaki dan u godini. Sve igrice na portalu igre24.net pažljivo su odabrane i dodane po vašim željama odnosno prijedlozima i zahtjevima. Flash igre su raspoređene u sedam glavnih tematskih kategorija radi lakšeg snalaženja na stranicama, a to su redom: Akcijske igre, arkadne igre, auto-moto i trkačke igrice, sportske igrice, igre za djecu, kartaške i casino igre te naposlijetku misaone igre koje sadrže i strategijske igre upravljanja.

Igre 24 osim atraktivnog dizajna i najzabavnijih i najboljih besplatnih igrica nude i najkvalitetnije opise online igara, mogućnost ocjenjivanja pojedine flash igrice, jasno istaknute poretke i ljestvice popularnosti igrica, intuitivnu pretragu igrica, ankete kojima slušamo vaše želje i mišljenja, komentiranje igrica, chat i razgovor sa ostalim igračima na igre 24 portalu, gumb "Dolazi šef/profesor!" za krizne situacije ukoliko igrate Igre 24 na poslu ili u školi i još mnogo toga na radost igraće populacije.

Cilj nam je na jednom mjestu objediniti sve najbolje besplatne igre i učiniti ih potpuno dostupnima što širem krugu igrača i učiniti igre24.net početnom stranicom za sve online gamere i igrače željne najkvalitetnije zabave na internetu te tako postati vodeći igrački portal na hrvatskom web prostoru.

Nadamo se da će vam vaša naklonost i vjernost pomoći da uspijemo u tome cilju.


Vaš Igre 24 team.

Sve upite za pomoć, prijedloge, želje i ponude za suradnju uputite na e-mail adresu igre24kontakt@gmail.com